Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Известният астролог Тамара Глоба заяви, че прогнозира криза в

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgИзвестният астролог Тамара Глоба заяви, че прогнозира криза в
Коментари Харесай

Руска астроложка: Ще започнем да се връщаме към нормалния живот през май, но има още много

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Известният астролог Тамара Глоба съобщи, че предвижда рецесия в края на предходната година. Рецесията на пандемията в страната ще стартира последователно и в близко бъдеще, предсказа тя, напомня nation-news.ru.

По време на самоизолирането доста хора стартират да се обръщат към услугите на астролози и предсказатели. Глоба разгласява прогнозата в профила си в YouTube. Всички се интересуват единствено от един въпрос - по кое време ще завърши карантината и по какъв начин ще се отрази актуалната обстановка върху живота и финансовото положение на жителите, разяснява тя.

Глоба сподели, че е предизвестила клиентите си за обстановката, която стартира в края на предходната година.

" Този интервал ще продължи една година. Но би трябвало да кажа, че ще има разнообразни форми ", сподели астрологът.
Според специалиста спадът на карантината ще стартира от районите, в които хората ще стартират да се връщат към предходния си темп на живот до края на април. Москва и огромните градове ще останат в тази обстановка още малко, а коронавирусът там ще отстъпи едвам доникъде на май.

" След 10 - 12 май ще се извърши последователно връщане към предходната обстановка (преди карантина). Бих обърнала внимание на втората половина на май, началото и края на юни ", сподели Тамара Глоба.
Астрологът сподели още, че доста страни надалеч не бързат да отворят границите си. Тя твърди, че в интервала от 2020 до 2022 година някои страни ще вкарат ограничавания за влизането на искащите.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР